Åpningskonsert Galleri Slåen

GalleriSlaen-05

Galleri Slåen åpner stabbursdøra og ønsker velkommen til nye og spennende kunstopplevelser!

Det blir offisiell åpning på tunet med gratiskonsert av folkemusikkgruppa FIRO bestående av Mari Midtli (sang og fele), Mads Erik Odde (trekkspill), Bjørn Kåre Odde (fele og bratsj) og Øyvind Sandum (torader og trekkspill). Fire av landets fremste utøvere på sine instrument. FIRO fremfører egenarrangert tradisjonell folkemusikk etter de store kildene innenfor vokalmusikk og slåttemusikk fra Gudbrandsdalen – i et tett, lekende og frisk samspill.

Humor og glødende farger Galleriet er også i år fylt til randen av humor og glødende farger. Som alltid har Kari lagt vekt på å sette sammen kunstnerne slik at de utfyller hverandre, med keramikk, glass, skulpturer, smykker, grafikk, malerier, kort, ullarbeider, tekstiler, håndlagde såper, lokal konfektsjokolade og økologisk is. I år er det 33 flotte kunstnere, hvorav 7 stiller ut for første gang. Både tidligere og nye kunstnere blir presentert med stolthet og ære. Flere kunstnere blir å treffe på selve galleriåpningen.

Til konserten ute på tunet, kan gjestene i år nyte fantastisk matglede tilberedt og servert av Brehaug Matopplevelser ved Håkon Magne Skjøren. Menyen består av grillet marinert ytrefilet av dåhjort, med sennepsbasert potetsalat og demi viltsaus av brent eine.

I Ragnhildstua serveres godbiter som Fruas lune Rabarbrapai, kortreist hjemmebakst, økologisk is fra Reins Kloster, sjokolade fra Sjokoladelåven og nytraktet kaffe. Ønsker du å sitte og nyte herlighetene, ta med deg stol.

Kom og opplev kunsten!

Adkomst
Ta av E6 på Hjerkinn og følg riksvei 29 mot Folldal
ca 10 km. Fra Folldal følger du riksvei 29 mot Hjerkinn
ca 20 km. Skilt ved veien «Galleri».

E-post: kari@gallerislaaen.no

Webside: Gallerislaaen.no

Telefon: +47 952 20 005

Kommentarer

kommentarer