Atnadagene

Atnadager går av stabelen 2. til 5. juni.

Atna har så mye å by på, som Atna Øl, Glopheim, Coop markedet, stasjonen og campingen for å nevne noe. Atnadagenes komité ved Wenche Gustu Larsen, Steinar Larsen og Sonja Mertens legger ned mye jobb og sjel i å få i stand dette trivelige arrangementet, og her er det virkelig noe for enhver.

Torsdag åpner det hele med eldre-kveld på Glopheim. Fredag er Glopheim åpen, det blir salgsboder og aktiviteter i Glopveien, før dagen avsluttes med Atnaløpet og så konsert med Stig Gustu Larsen. Coop Marked Atna serverer frokost til alle lørdag morgen, Hagelaget står ved inngangen til Coop-butikken, og igjen er det salgsboder og aktiviteter i Glopveien før denne dagen avsluttes med auksjon og musikk ved «Two of a kind» og «Name».

Glopheim er igjen stedet å treffes på søndag, og Norges største internasjonale landeveisløp for veteranmotorsykler arrangeres.

Bak og ved siden av Glopheim blir det satt opp telt med varmetårn i til kveldsarrangementene, så her blir alle tatt godt vare på. Ta gjerne en titt på facebooksiden til Atnadagene for mer informasjon.

Kommentarer

kommentarer