Folldalsdager

Logo Folldalsdager

I år feirer Folldal idrettsforening 100 år, og det er gruppene innad i foreningen som arrangerer årets Folldalsdager. Arrangementet er tilbake på Folldal Stadion ved Flerbrukshuset.

Fredag 29. juli

Folldalsdager starter fredag i det sportslige hjørnet, med Tine Fotballskole og Malmvegen Minneløp. Tine fotballskole har så vidt blitt arrangert før, mens Malmvegen Minneløp første gang ble arrangert i 1983. Mesteparten av løypa går langs deler av den 230 år gamle malmvegen mellom Alvdal og Folldal. Løpet er et mosjonsløp på 10,4 km, det starter i Grimsbu og har mål i Folldal sentrum.

Lørdag 30. juli

Lørdag fortsetter Tine Fotballskole, og det braker løs med salgsboder, tivoli, underholdning, prisutdeling, kiosksalg, aktiviteter i regi av undergruppene i Folldal Idrettsforening og fest på Flerbrukshuset.

Søndag 31. juli

Søndag ønskes gjestene velkommen igjen av salgsboder, tivoli og kiosksalg. I tillegg blir det denne dagen grendecup (fotball 7´er-lag, uhøytidelig turnering, mix-lag, voksne) og bruktmarked med utstyr i forhold til sport og fritid.

Lokalbefolkning, hytteeiere, turister og andre besøkende ønskes velkommen til fjellbygda Folldal. For mer informasjon om idrettsarrangementene, se hjemmesiden til Folldal Idrettsforening.

Adkomst

Fra Alvdal og riksvei 3, sving av ved skilt «Folldal», ca 40 km til Folldal sentrum. Fra E6 og Hjerkinn, sving av ved skilt «Folldal», ca 30 km til Folldal sentrum.

Kommentarer

kommentarer