Sommerkonsertene, Firo

FIRO_foto_Erik_Berg-Johansen

Sommerkonsert i Ringebu stavkyrkje

Ringebu er Rondanevegens innfallsport fra E6 i sør og Sommerkonsertene i Ringebu stavkyrkje er et stort trekkplaster for lokale og tilreisende langs Rondanevegen.

Ringebu sokneråd og konsertkomiteen kan i år stolt presentere 4 konserter med dyktige artister og ulike musikkarter.

Firo, søndag 17. juli kl. 19

17. juli er det Firo sin tur. Fire av landets fremste utøvere på sine instrument møter hverandre i denne spennende kvartetten. Gruppa tar utgangspunktet i det tradisjonelle tonematerialet fra Gudbrandsdalen i et tett, lekende og friskt samspill hvor både vokal- og instrumentalmusikken er representert. De er alle sterke soloutøvere med flere meritter og priser bak seg og de er svært allsidige. Gruppa består av Mari Midtli på fele og vokal, Bjørn Kåre Odde på fele og bratsj, Mads Erik Odde på trekkspill og Øyvind Sandum på trekkspill og torader.

Priser og billettinformasjon

Inngangsbilletten koster 300,- per voksen. Barn u/12 år gratis. Gjennomgangsbillett kan kjøpes for 500,- per person og inkluderer inngang på alle konsertene. Forsalg av billetter til alle konserter starter 13. juni hos G-Sport i Ringebu og Baker Hansen i Fåvang. Det er også salg ved inngangen, og salget der begynner kl 18.00. Billetter kan også kjøpes via telefon 915 38 960
eller mail astri@jonnhalt.no.

Hjertelig velkommen til sommerkonsertene!

Kommentarer

kommentarer